We hebben nieuwe zangers en zangeressen!

De eerstvolgende audities vinden plaats in september 2019 :)

– Bereid een pop- of jazznummer voor dat je a capella kan zingen.
– We kunnen naar een contrasterend nummer vragen (als je bijvoorbeeld een uptempo nummer zingt, vragen we misschien of je een stukje van een ballad kunt laten horen).
– Neem eventueel de bijbehorende bladmuziek / akkoorden mee.

In de auditie testen we met jou je stembereik, doorlopen we een paar zangoefeningen en luisteren we naar het nummer dat jij zingt. Eventueel werkt onze dirigent nog even met je aan je nummer, zodat jij je van je beste kant kunt laten zien!

– Je bent een enthousiaste zanger(es).
– Je bent student(e) in Utrecht (studenten van de UU en HU genieten voorrang).
– Je kunt zuiver zingen en pikt aanwijzingen over bijvoorbeeld stemtechniek of timing snel op.
– Je kunt met anderen meerstemmig zingen.
– Je bent bereid veel tijd in Dekoor te steken (dinsdagavond repeteren, regelmatig optreden, twee repetitieweekenden en commissiewerk).
– Je bent bereid meerdere jaren bij Dekoor te zingen.

Pré’s (geen vereiste, wel mooi meegenomen)
– Je kunt noten lezen / van blad zingen.
– Je kunt improviseren.
– Je kunt beatboxen.

Dekoor is een studentenvereniging en ontvangt contributie van haar leden. De contributie voor komend seizoen bedraagt maximaal €150 (incl. twee repetitieweekenden).

Blijf op de hoogte

Stuur een mail naar onze vice-voorzitter via auditie@dekoor.nl om up to date te blijven over de volgende audities.