Christoph Mac-CartyChristoph Mac-Carty is vanaf september 2008 dirigent van Dekoor. Hij won als jazz-pianist de Dutch Jazz Award 2005 en gaf vele concerten, onder andere tijdens de Young Vips Tour 2006, op alle belangrijke jazzpodia van Nederland. In 2009 is hij erin geslaagd met Dekoor de 1e prijs en de publieksprijs te winnen in de categorie Vocal-pop/Jazz op het internationale Seghizzi korenfestival in Italië. Daarnaast pakte Christoph met Dekoor in 2010 de wereldtitel Jazz. Deze werd in 2012 met succes verdedigd in de Verenigde Staten (2012) waar ook de wereltitel Pop werd behaald. Ook tijdens de World Choir Games in Riga, Letland, wist Dekoor met Christoph de concurrentie voor te blijven. Christoph Mac-Carty geeft daarnaast inspirerende workshops en masterclasses, en jureert tijdens korenfestivals.

Marijke Hessels

Marijke Hessel is sinds januari 2018 de regisseur van Dekoor. Een gemakkelijk te rechtvaardigen keuze aangezien Marijke, net als haar voorganger Roeland Müller, zelf een aantal jaren als student heeft gezongen bij Dekoor. Net als muzikaal leider Christoph Mac-Carty is haar rol als regisseur onmisbaar voor Dekoor. Zonder regie zouden we stuurloos op het podium staan.