We hebben nog maar net een fantastische show neergezet in het prachtige Oude Luxor Theater en kunnen alweer een mooi nieuws met jullie delen. Met trots kondigen we aan dat Dekoor als klapper op de vuurpijl de theatertour mag afsluiten in de Hertz-zaal van TivoliVredenburg!

Vorig jaar stonden we ook al in een overvolle Hertz, moge dit feestje zich herhalen op 9 juni a.s.! Kom jij ook? Dit is tevens de laatste show voordat we richting Zuid-Afrika vertrekken voor de World Choir Games, maak je borst maar vast nat voor onze competitieset die we dan ook opvoeren!

Kaartjes zijn te vinden op de site van TivoliVredenburg. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om kaartjes te kopen via onze crowdfunding op Voordekunst.nl, je doet dan gelijk een donatie voor ons project in Zuid-Afrika!

Categories: Geen categorie

Leave a Reply