Bestel vanaf nu uw favoriete Dekoor producten online! Zo hoeft u niet in de wachtrij te staan bij een van onze PR stands na een show en krijgt u uw cd, USB-stick of linnen tas gewoon door de brievenbus. U kunt eenvoudig betalen via iDeal.

Combideal: cd met USB-stick

Nieuw in ons assortiment: de Dekoor combideal! Voor €10,- (€2,50 korting) krijgt u onze cd ‘Still Crazy’ en een USB-stick met de twee laatst opgenomen nummers ‘To The Water’ en ‘You Give Me Something’. Zo kunt u naar Dekoor luisteren wanneer u wilt!

To The Water (USB-stick)
You Give Me Something (USB-stick)
Sing, sing, sing (Cd)
Danny Boy (Cd)

Linnen tas

Deze linnen Dekoortas is voor alles te gebruiken. Ideaal om je bladmuziek mee te sjouwen of die paar spullen uit de supermarkt in te dragen. Loop jij binnenkort ook met deze mooie tas?

USB-stick

Vers van de pers! In september namen we samen met de HKU twee nummers op: ‘You Give Me Something’ van Jamiroquai en ‘To The Water’ van Matt Simons. Heb jij de nieuwste opnames van Dekoor al in huis?

To The Water - Matt Simons
You Give Me Something - Jamiroquai

Still Crazy cd

Wil je meer van Dekoor horen? Op de cd ‘Still Crazy’ vind je een breed repertoire aan Dekoor klassiekers. Met nummers als ‘Sing, Sing, Sing’, ‘More Than Words’ en ‘Danny Boy’, waarmee de basis werd gelegd voor het Dekoor van nu.

Sing, sing, sing
Danny Boy