Uli Wentzlaff-Eggebert is in 2011 de gelederen van het combo komen versterken om Dekoor te begeleiden in o.a. de theatershow. Uli speelt samen met dirigent en muzikaalleider Christoph Mac-Carty in het jazz trio Robinson, Freitag & Caruso. Hij heeft gestudeerd bij o.a. Ruud Ouwehand (contrabas), Wilton Jongmans (contrabas klassiek), Wilbrand Meischke en Davy de Witt (basgitaar).

Op dit moment is Uli vooral actief als jazzbassist en heeft intussen samengewerkt met vooraanstaande jazzmusici als Charlie Mariano, Gerd Dudek, Ben Herman e.a. Na een succesvolle tournee in China in 2010 waarin Dekoor o.a. de wereldtitel in de categorie Jazz in de wacht sleepte zijn we verheugd om onder begeleiding van deze super bassist te kunnen optreden! Klik hier voor zijn site.

Patrick Onderweegs maakt sinds 2005 deel uit van het combo van Dekoor en heeft zo het koor niet alleen in Nederland maar inmiddels ook al in Zuid-Korea, Denemarken, Oostenrijk, Hongarije, Italiƫ en de Verenigde Staten begeleid. Naast dat het gewoon een toffe peer is, kan-ie ook nog eens een zeer indrukwekkend partijtje drummen.

Patrick ‘slagwerkt’ tevens bij verschillende bands en heeft verschillende muzikanten mogen begeleiden zoals Arthur Ebeling, Shiver, Darmon Meader en Kirby Shaw. Ook geeft Patrick les in o.a. Utrecht, Bilthoven en Leusden. Klik hier voor zijn site.