CONCERTEN

Dekoor-AnnavanKooij Naast openbare concerten en de eigen muziektheatershows, geeft Dekoor concerten op maat. Dekoor presenteert ieder jaar een nieuw en gevarieerd programma en geeft gedurende het seizoen met veel plezier concerten. Elke gelegenheid is denkbaar. Zo stond Dekoor eerder op bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea, Culturele Zondagen, enzovoorts. Het koor zingt a capella of wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, bas en drums. De vele foto-albums van voorgaande concerten geven een indruk.
Ook studeert Dekoor jaarlijks een jazzy en actueel kerstrepertoire in. In de maanden november en december is Dekoor beschikbaar voor hartverwarmende kerstconcerten. Bekijk een impressie op het Dekoor YouTube-kanaal!

Wilt u een concert boeken, wilt u meer weten, of heeft u specifieke wensen? Neem contact op via het boekingsformulier.

WORKSHOPS EN MASTERCLASSES

IMG_7656Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze van Dekoor, koorzang of koorregie, of heeft u altijd al eens willen meemaken hoe het is om lid van Dekoor te zijn? Of wilt u simpelweg eens méér doen dan zingen onder de douche? Dan is een workshop of masterclass wellicht een leuke optie. Eerder gaf Dekoor bijvoorbeeld een masterclass als verjaardagsfeest en workshops aan de acht brugklassen van middelbare school Reggesteyn.

Elke DekoorWorkshop wordt gegeven door de leden van Dekoor: jonge, enthousiaste zangers. Een workshop bevat in elk geval: een korte demonstratie door de aanwezige Dekoorleden, basisoefeningen zang(techniek), een gezamelijk nummer, een canon en indien mogelijk een meerstemmig nummer.
Dekoor hanteert een richtprijs van €300,- per workshop.

Een DekoorMasterclass wordt gegeven door professioneel dirigent en pianist Christoph Mac-Carty en ondersteund door leden van Dekoor. Een masterclass is uitermate geschikt voor meer ervaren zangers! Voor een masterclass kunnen de volgende onderdelen aan de standaard workshopelementen worden toegevoegd: workshopleiding door dirigent Christoph Mac-Carty, timing en ritmeoefeningen, verzoeknummer (in overleg).
Christoph is uitgeroepen tot beste dirigent van Nederland en is bovendien virtuoos jazzpianist. Hij tilt een workshop naar een hoger niveau: een echte ‘master’class. Meer weten over Christoph? Bekijk zijn profielschets.
Dekoor hanteert een richtprijs van €500,- per masterclass.

Wilt u een workshop of masterclass boeken, wilt u meer weten, of heeft u specifieke wensen? Neem contact op via het boekingsformulier.