CONCERTEN

Dekoor-AnnavanKooij Naast openbare concerten en de eigen muziektheatershows, geeft Dekoor concerten op maat. Dekoor presenteert ieder jaar een nieuw en gevarieerd programma en geeft gedurende het seizoen met veel plezier concerten.
Elke gelegenheid is denkbaar. Zo stond Dekoor eerder op bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea, Culturele Zondagen, enzovoorts. Het koor zingt a capella of wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, bas en drums. De vele foto-albums op Facebook van voorgaande concerten geven een indruk.

Wilt u een concert boeken, wilt u meer weten, of heeft u specifieke wensen? Neem contact op via het boekingsformulier.

WORKSHOPS

IMG_7656Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze van Dekoor, koorzang of koorregie, of heeft u altijd al eens willen meemaken hoe het is om lid van Dekoor te zijn? Of wilt u simpelweg eens méér doen dan zingen onder de douche? Dan is een workshop wellicht een leuke optie. Eerder gaf Dekoor bijvoorbeeld workshops aan de acht brugklassen van middelbare school Reggesteyn.

Elke DekoorWorkshop wordt gegeven door de leden van Dekoor: jonge, enthousiaste zangers. Een workshop bevat in elk geval: een korte demonstratie door de aanwezige Dekoorleden, basisoefeningen zang(techniek), een gezamenlijk nummer, een canon en indien mogelijk een meerstemmig nummer.
Dekoor hanteert een richtprijs van €300,- per workshop.

Wilt u een workshop boeken, wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? Neem contact op via het boekingsformulier.