De audities voor het seizoen 2017-2018 hebben plaatsgevonden. De eerstvolgende audities zijn waarschijnlijk in september 2018. Laat je gegevens achter in het auditieformulier om op de hoogte te blijven over de volgende audities.

– Bereid een pop- of jazznummer voor dat je a capella kan zingen.
– Er kan naar een contrasterend nummer worden gevraagd (als je bijvoorbeeld een uptempo nummer zingt, kan er gevraagd worden of je een stukje van een ballad kunt laten horen).
– Neem eventueel de bijbehorende bladmuziek / akkoorden mee.

In de auditie testen we met jou je stembereik, doorlopen we een paar zangoefeningen en luisteren we naar het nummer dat jij zingt. Eventueel werkt onze dirigent nog even met je aan je nummer, zodat je je van je beste kant kunt laten zien!

– Je bent een enthousiaste zanger(es).
– Je bent student(e) in Utrecht (studenten van de UU en HU genieten voorrang).
– Je kunt zuiver zingen en pikt aanwijzingen over bijvoorbeeld stemtechniek of timing snel op.
– Je kunt met anderen meerstemmig zingen.
– Je bent bereid veel tijd in Dekoor te steken (dinsdagavond repeteren, regelmatig optreden, op theatertour in het voorjaar, twee repetitieweekenden en commissiewerk).
– Je bent bereid meerdere jaren bij Dekoor te zingen.

Pré’s (geen vereiste maar mooi meegenomen)
– Je kunt noten lezen / van blad zingen.
– Je kunt improviseren.
– Je kunt beatboxen.

Dekoor is een studentenvereniging en ontvangt contributie van haar leden. De contributie voor komend seizoen bedraagt maximaal €150 (incl. twee repetitieweekenden).

Auditieformulier

Problemen bij het laden of verzenden? Refresh en probeer het nog een keer, of vul ‘m hier in! Nog geen succes? Stuur dan een mail met een kopietje van jouw ingevulde formulier naar auditie@dekoor.nl.

*Vereist
    Dit is een vereiste vraag

Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.